Van Foreestlaan 9b te Alphen aan den Rijn te huur

Aantal keren bekeken: 212

€890

Adres:   van Foreestlaan 9b
Postcode:   2404 HC
Plaatsnaam:   Alphen aan den Rijn
Interieur:   Gestoffeerd
Woonoppervlakte:   150+ m2
Aantal kamers:   5+ kamers
Aantal badkamers:   1
Aparte douche:   Nee
Balkon / dakterras:   Ja
Dichtbij OV:   Ja
Garage:   Nee
Ligbad:   Ja
Open haard:   Ja
Parkeergelegenheid:   Ja
Tuin:   Ja
Sauna:   Nee
Schuur / berging:   Ja
Zwembad:   Nee

Een ruim woonhuis met tevens mogelijkheid tot een bedrijven bestemming.
Indeling

Begane grond
Bij binnenkomst komt u in een hal met toegang tot het toilet, keuken, woonkamer en de trap naar de bovenverdieping. De woonkamer (ca. 38 m²) is een ruime en lichte kamer. De woonkamer heeft een houten vloer en een ruime inbouwkast. In de kamer staat de gezellige openhaard centraal. Via de woonkamer heeft u ook toegang tot de ruime keuken . De keuken (ca. 13 m²) heeft een centrale ligging, omdat deze in verbinding staat met de woonkamer en gang. Het kookgedeelte bestaat uit een 4- pits elektrisch fornuis, oven, koelkast en ruime inbouwkast. De achterdeur in de keuken geeft tevens toegang tot de achtertuin . Als u in de keuken de trap naar het souterrain afgaat komt u in het ruime souterrain (totaal ca. 61 m²) terecht.

Boven verdieping
Als u op de trap naar boven gaat komt u op de overloop, deze geeft toegang tot 4 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 (ca. 13 m²) is een ruime en lichte kamer met ingebouwde kast. Deze kamer heeft een deur die uitkomt op een balkon (ca. 10 m²), het balkon is gestrekt over de hele breedte van het huis. Ook heeft deze kamer een deur naar de badkamer. Slaapkamer 2 (ca. 13 m²) is ook een mooie ruime en lichte slaapkamer, met een ingebouwde kast. Slaapkamer 3 en 4 (ca. 7 m² per kamer) zijn 2 lichte slaapkamers met beide een ingebouwde kast. De badkamer is voorzien van een licht koepel, een bad met douche kraan, toilet en een fontein.

Souterrain
Als u in de keuken de trap naar het souterrain afgaat komt u in souterrain 2 (ca. 16 m²). In souterrain 2 heeft u toegang tot souterrain 1 en 3. In souterrain 1 (ca. 38 m²) is de meterkast, een aansluiting voor de wasmachine en een fontein. Souterrain 2 is ca. 7 m² en ideaal te gebruiken als bijvoorbeeld een voorraadkast.

Tuin
De voor- en achtertuin is grotendeels betegeld. In de achtertuin staat een schuur (ca. 8 m²).

Algemene info
Alphen aan den Rijn en omgeving.
De Van Foreestlaan (industriegebied Rijnhaven) is gelegen nabij de provinciale weg N11 (Leiden-Alphen aan den Rijn-Bodegraven). Hierdoor is een goede aansluiting gegarandeerd met de snelwegen A4 (Den Haag-Amsterdam) en A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem).

Achter de woning worden momenteel opslag ruimtes en bedrijfsunits gerealiseerd. Hierdoor is de parkeerplaats die bij het huis hoort, tijdelijk niet begaanbaar. Er is in de buurt voldoende gelegenheid om uw auto te parkeren.

Deze woning is te huur voor €890,- per maand.
Deze woning is te koop voor €245.000 K.K.

Telefoonnummer: 0651877813

Omgeving
  Vrij uitzicht   Scholen   Openbaar vervoer
Google Maps
Login om contact op te nemen.