Deze stijlvolle en ruime woning is gelegen op een autovrije straat in de populaire wijk

Aantal keren bekeken: 222

Adres:   morrahof 5
Postcode:   1060 ps
Plaatsnaam:   amsterdam
Woonoppervlakte:   100+ m2
Aantal kamers:   3+ kamers
Aantal badkamers:   1
Aparte douche:   Ja
Balkon / dakterras:   Nee
Dichtbij OV:   Ja
Garage:   Nee
Ligbad:   Ja
Open haard:   Nee
Parkeergelegenheid:   Ja
Tuin:   Nee
Sauna:   Nee
Schuur / berging:   Nee
Zwembad:   Nee

Het huis heeft drie slaapkamers, een ruime patio en een praktische indeling. De woning is volledig gerenoveerd in 2007 en dus ziet het alles er gloednieuw uit. Door het gehele appartement ligt een houten vloer waardoor het een zeer luxe gevoel geeft.

Indeling:
Wanneer u via de privé ingang het huis binnen komt via de hal vindt, De woonkamer bestaat uit twee delen die gescheiden worden door de patio, perfect om een deel te gebruiken als een eet-en een deel als een woonkamer. Aan de eetkamer kant vindt u ook de luxe keuken met extra grote oven, zes-pits gasstel, een dubbele wastafel en alle apparatuur en ruimte die u nodig zou kunnen hebben. Naast de eetkamer vindt u toegang tot de patio die volledige privacy biedt om buiten te zitten of te zonnen. Achter de patio vindt u het tweede deel van de woonkamer. Zoals eerder vermeld zult u de mooie en luxe houten vloer opmerken. Wanneer u via de trap op de eerste verdieping uitkomt, vindt u twee ruime slaapkamers. Eén aan de voorzijde en één aan de achterzijde van het huis. Beide bevinden zich over de gehele breedte van het huis. Tussen de twee slaapkamers vindt u de luxe en ruime badkamer. Deze is uitgerust met een ligbad en een aparte douche met een tweede toilet.

Details:
- gemeubileerd
- direct beschikbaar
- Vrij parkeren

In de omgeving vindt u diverse winkels en openbaar vervoer (tram lijn 1, die u binne 20 minuten naar het centrum van Amsterdam brengt), en een zeer goede toegang tot diverse uitvalswegen (A4, A9 en A10)

Voor meer informatie over deze en andere woningen kunt u bellen naar 0659454598 of mailen naar chahrazaddd@hotmail.com

Omgeving
  Vrij uitzicht   Scholen   Openbaar vervoer
  Winkels   Horeca   Rustige buurt
  Park
Google Maps
Login om contact op te nemen.